• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Op deze pagina vindt u gebruiksvriendelijke alfanumerieke kassa’s. Allen met ingebouwd SD-kaartslot voor back-up en dataoverdracht.

Waarom een kassa bij Gruppo Corso kopen?

Wij zijn officiële Sharp dealer. Wij verkopen niet alleen inclusief garantie, maar ook inclusief ondersteuning. Dat wil zeggen dat als u een probleem heeft, u niet met de kassa naar ons hoeft te komen.

Heeft u een vraag?
Dan staat de Sharp helpdesk graag tot uw dienst.

Helpdesk:
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Tel: 0900-7427747 (kosten € 0,10 per minuut)

Lees meer
1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren
1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren

Kassa's

Kassasysteem

Een goed kassasysteem voor in uw winkel? Gruppo Corso is uw favoriete partner: wij zijn gespecialiseerd in winkel- en kantoorinrichting. Voor iedere winkel hebben wij in ons assortiment een fantastisch kassasysteem klaarliggen. Van een klassieke, handmatig te bedienen kassasysteem tot aan luxe touchscreenmodels en pinapparaten: u vindt ze bij Gruppo Corso. Om u een idee te geven van wat voor soort kassasysteem u bij ons bestelt, lichten we een touchscreenmodel uit ons assortiment verder toe:

Sharp Touchscreen kassa (complete set)

Nog nooit ging afrekenen zo efficiënt en nauwkeurig als met de Sharp touchscreen kassa uit ons assortiment. Nooit meer kasverschillen en altijd een kloppende balans zijn enkele bijkomstigheden die u kan bereiken met de Sharp Touchscreen kassasysteem. Binnen dit systeem is het mogelijk om eigen pictogrammen te ontwikkelen zodat uw werknemers een visuele weergave krijgen van wat ze verkopen, wat alles een stuk sneller en makkelijker te vinden maakt. Bovendien krijgt u alles wat er op een dag op het kassasysteem gebeurt, overzichtelijk te zien in de back-office en weet precies wat er binnenkomt en uitgaat. Het Sharp Touchscreen kassasysteem is beschikbaar in het wit of het zwart en heeft de volgende extra’s:

 • Kassascherm
 • Pinapparaat
 • Bonprinter
 • Kassalade
 • Software
 • Aansluiting

Hierdoor bestelt u in één keer het ideale kassasysteem voor in uw winkel. Meer weten over dit kassasysteem of een ander kassasysteem uit ons assortiment? Dan laat het ons weten en wij helpen u op weg.

Vragen over kassasysteem

Voor meer informatie over een kassasysteem en voor handige tips en adviezen over kassa´s en beveiliging, neemt u contact met ons op. Iedere werkdag kunt u ons telefonisch bereiken tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord in onze fantastische showroom waar u ook al uw bestellingen af kan halen. Bezoek ons aan Merwedeweg 6A in Breukelen, centraal en toegankelijk gelegen aan de A2. Hier vindt u niet alleen onze kassasystemen, maar bijvoorbeeld ook etalagepoppen, winkelverlichting en meer. Alles wat u nodig hebt voor uw winkel en kantoor bestelt u bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only