• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ledstrips

Ledstrips

Geef je winkel, woning of kantoor een luxe uitstraling met de Ledstrips van Gruppo Corso. Met ledstrips kun je een leuk sfeertje creëren in je winkel, woning of kantoor. Ledstrips zijn flexibele strips die licht geven. De ledstrips komen in verschillende soorten en maten. Je kunt zelfs de ledstrips knippen zodat je de perfecte maat hebt. De Ledstrips van Gruppo Corso zijn van hoog kwaliteit, geven veel licht en hebben een laag energieverbruik waardoor ze ideaal zijn voor in een winkel, kantoor of woning. Omdat de Ledstrips zo klein zijn kunnen ze overal onopvallend geplaatst worden. Meestal worden de Ledstrips geplaatst op plekken waar licht niet makkelijk komt zoals bijvoorbeeld achter een tv, een koof, etalages of in een verlaagd plafond.

Voordelen Ledstrips

De ledstrips van Gruppo Corso brengen vele voordelen met zich mee. Een daarvan is dat de ledstrips goed is voor de portemonnee. Wat we daarmee bedoelen is dat ledstrips simpelweg niet zo veel energie consumeren. Daarnaast kun je met ledstrips elk gewenste sfeer creëren! Sommigen gebruiken ledstrips zelfs als hoofdverlichting. Een groot voordeel is dus dat ledstrips vele toepassingsmogelijkheden heeft.

Op zoek naar andere artikelen om ruimtes mee in te richten?

Ben je naast ledstrips op zoek naar andere artikelen waarmee je jouw bedrijf of woning kunt inrichten? Dan ben je bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Gruppo Corso biedt tal producten aan waarmee jij jouw bedrijf kunt inrichten. Zo biedt Gruppo Corso etalagepoppen aan waarmee winkeliers hun producten mooi kunnen presenteren. Daarnaast kun je op onze webshop winkelverlichting, kledingrekken en toonbanken vinden. Tenslotte ben je van harte welkom om een bezoekje te komen brengen in onze showroom. Onze showroom is 10.000 m² groot! We zijn er van overtuigd dat als je onze showroom bekijkt dat je geïnspireerd raakt.

You can select 5 products only