• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 36
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 36
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

CAN

Railspots Philips can

Geef je winkel, kantoor of huis een robuuste uitstraling met de railverlichting model Philips CAN. Je koopt de spots CAN al vanaf €59,95. De Philips CAN railspots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk wit, grijs en zwart. Ook de reflectoren zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u zelf kiezen voor welke uitstraling u precies gaat. De Philips CAN railspots zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De spots CAN zijn leds en hebben daarom een laag energieverbruik. Ook geven ze warme en witte licht. Wil je meer weten over deze robuuste railspots? Lees snel verder!

Over Philips CAN railverlichting

De spots CAN van Philips zijn niet alleen in verschillende kleuren beschikbaar, maar ook in verschillende maten. Heb je 1 meter railverlichting nodig of 500 meter? Bij Gruppo Corso kun je het allemaal kopen. Je kunt de Philips CAN gemakkelijk via onze webshop bestellen, maar je kunt ze ook eerst bekijken in onze grote showroom van 10.000 m².

Philips CAN en andere modellen

Naast de railverlichting model Philips CAN heeft Gruppo Corso ook andere railverlichting van Philips. We hebben onder andere model EOS II en model VENTO. Niet alleen de Philips CAN, maar ook de andere modellen leveren erg goede prestaties. Naast railspots hebben we ook andere soort verlichtingen, zoals hanglampen, ledstrips en noodverlichting. Je kunt dus je gehele winkel, kantoor of huis vullen met de door jou gekozen verlichting van Gruppo Corso.

Op zoek naar andere producten?

Naast verlichting, zoals de Philips CAN, hebben we ook andere producten die je kunt gebruiken om je kantoor of winkel in te richten. Voor winkels zijn onze etalagepoppen en kledingrekken bijvoorbeeld heel handig. Voor kantoren hebben we onder andere kantoormeubels en speciale kantoorverlichting. Bekijk de producten in onze webshop en bestel ze vandaag nog!.

Bekijk ook ons volledige assortiment winkelverlichting!

You can select 5 products only