• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren
1 - 22 of 22
Van hoog naar laag sorteren

24 Volt railverlichting

24 volt railverlichting

Voor de beste 24 volt railverlichting hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Gruppo Corso hebben wij de beste kwaliteit 24 volt railverlichting voor uw winkel. De juiste 24 volt railverlichting is een essentieel deel van uw winkelverlichting. Met deze verlichting bent u gegarandeerd van een goede verlichting in uw winkel en van uw producten. Uw producten kunnen stijlvol worden belicht en u kunt zo efficiënt uw 24 volt railverlichting opzetten. Met een aankoop van een 24 volt railverlichting bij Gruppo Corso bent u verzekerd van winkelverlichting van topkwaliteit en een lange levensduur.

Voordelen 24 volt railverlichting

Naast dat 24 volt railverlichting erg stijlvol is en voor meer sfeer zorgt in uw winkel zijn er nog veel meer voordelen. Zo is onze 24 volt railverlichting enorm betrouwbaar en stabiel. Er zijn weinig spanningsverliezen met deze winkelverlichting en heeft zo geen zware transformator nodig om grotere afstanden te overbruggen. Dit voorkomt dat de lampen gaan knipperen. Dit zorgt ervoor dat de 24 volt railverlichting een veilige aankoop is en een aanrader is voor uw winkel. Kies daarom voor de 24 volt railverlichting van Gruppo Corso en laat uw winkel stralen!

Andere soorten winkelverlichting

Bent u toch op zoek naar een andere soort winkelverlichting dan onze 24 volt railverlichting? Geen probleem, u kunt bij Gruppo Corso terecht voor alle soorten winkelverlichting. Zo hebben wij bijvoorbeeld al verschillende andere soorten railverlichting zoals: led railverlichting, 3 fase railverlichting en railspots. Maar in ons assortiment zijn er nog veel meer verschillende soorten winkelverlichting te vinden. Voor de meeste keus voor de verlichting van uw winkel bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Wij zijn experts in de inrichting van uw winkel. U kunt daarom ook altijd gemakkelijk contact met ons opnemen als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij de inrichting van uw winkel. Wij staan voor u klaar!

You can select 5 products only