Onze showroom en magazijn zijn geopend voor zakelijke aankopen tijdens onze reguliere openingstijden; maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur.
Wil je liever niet langskomen, bel dan met één van onze adviseurs: +31 (0)346 76 40 39

  • Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Welkom in de wijnwereld van Gruppo Corso

Gruppo Corso Wijnen van geweldige kwaliteit.

Al onze merken zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast weet u dat u van de scherpste prijs van ons op aan kunt. Wij bieden onze klanten een aantal bijzondere wijnen die bij Michelin sterren restaurants worden geschonken. Deze wijnen zijn met veel aandacht geselecteerd door Gruppo Corso en zijn afkomstig uit de klassieke gebieden. Wijnen waar de ambacht van wijn maken vanaf spat. Wij kunnen u een uniek assortiment kwaliteitswijnen bieden in verschillende prijsklassen.

Waarom wij(n)?

Wij hebben een passie voor wijn. Die passie is er al jaren. Dol enthousiast brengen wij deze passie maar al te graag over aan u.

"A little bit of both, I hope" waren de historische woorden van James Bond, toen de receptioniste van de een hotel vroeg of de boeking zakelijk of privé was. In de loop der jaren is deze gedachten een drijfveer geworden van onze enthousiasme. Door de schone zaken van het leven te verwerven met ons familiebedrijf komen we al zoeken, proevend en proberend steeds weer nieuwe fantastische wijnen tegen waar de passie van de wijnmaker vanaf spat. Zo kunt u bij Gruppo Corso het genot verweven met het zakelijke aspect met fijne kwaliteitswijnen en exclusieve relatiegeschenken in iedere prijsklassen.

Bekijk al onze wijnen!

You can select 5 products only