• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren
1 - 9 of 9
Van hoog naar laag sorteren

Decoratieve verlichting

Bekijk ook ons volledige assortiment winkelverlichting!

Decoratieve verlichting binnen

Bent u op zoek om uw omgeving leuker in te richten? Met de decoratieve verlichting binnen kunt u daar zeker in slagen. Gruppo Corso biedt decoratieve verlichting binnen vanaf € 59,95/ Licht speelt een grote rol bij het sfeer creëren. Met licht kunt u bepaalde mooie dingen in uw ruimte highlighten en anderen juist in het donker laten verdwijnen. Daarnaast kunt u met de decoratieve verlichting binnen van Gruppo Corso ook de sfeer veranderen. Over het algemeen kunnen warme lichttinten zorgen voor een warme, gezellige en romantische sfeer. Koud licht daarentegen zorgt er voor dat u productiever kan werken maar ook dat het een kille sfeer heeft.

Voordelen van LED decoratieve verlichting binnen

LED verlichten brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft LED verlichting een langere levensduur dan halogeen lampen. LED gaat 7,5 keer langer mee dan halogeen! U moet dus minder vaak de lampen vervangen waardoor u dus meer geld bespaart. De levensduur van een halogeen lamp is ongeveer 2.000 uur. De gemiddelde levensduur van een ledlamp is 15.000 uur. Met de LED decoratieve verlichting binnen van Gruppo Corso kunt u de kleurtemperatuur van het licht veranderen. Hoe lager de kleurtemperatuur hoe geler het wordt. Hoe hoger de kleurtemperatuur hoe witter het wordt. Met halogeenlampen kan je dit niet doen. Met de LED decoratieve verlichting binnen van Gruppo Corso kan je hier dus invloed op uitoefenen. Wil jij een gezellige warme sfeer? Dan stel je de kleurtemperatuur van het lamp laag in. Wil je liever goed doorwerken? Dan stel je de kleurtemperatuur van het lamp hoog in. De LED decoratieve verlichting binnen van Gruppo Corso is zuiniger dan de normale halogeen lamp. Een ledlamp is 8 tot 10 keer zuiniger dan een halogeenlamp. Wat we hiermee bedoelen is dat een LEDlamp minder energie nodig heeft om Tenslotte zijn de decoratieve verlichting binnen van Gruppo Corso verkrijgbaar in meerdere designs. Zo kunt u een set lampen kiezen die het beste passen bij uw interieur. Voor decoratieve verlichting binnen bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres.

Op zoek naar andere interieurartikelen?

Heeft u naast decoratieve verlichting binnen ook andere interieurartikelen nodig? Bekijk dan onze webshop. Gruppo Corso biedt verschillende interieur artikelen aan voor kantoor, winkel en voor uw thuis. U kunt bij ons etalagepoppen, toonbanken, vitrines en nog veel meer vinden.

You can select 5 products only