• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Plastic Collection New Arrivals!

1 - 24 of 35
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2
1 - 24 of 35
Van hoog naar laag sorteren
 • 1
 • 2

Plastic Collection New Arrivals!

Plastic bustes, torso’s en etalage poppen

Wij bij Gruppo Corso zijn trots om een uitgebreide collectie aan te bieden van plastic torso's, hoofden, kontjes, benen, armen en etalagepoppen in zowel zwart als wit. Onze collectie is van hoogwaardige kwaliteit en is ontworpen om aan al uw etalage- en presentatiebehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar realistische mannequinfiguren of abstracte en moderne etalagepoppen, wij hebben het allemaal.

De plastic etalagepoppen van Gruppo Corso

Onze plastic etalagepoppen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn.. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in winkels, etalages en evenementen.

De plastic bustes en torso’s van Gruppo Corso

Onze collectie is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past. Of u nu op zoek bent naar mannequinfiguren in volledige grootte of alleen ledematen nodig hebt, wij hebben alles wat u nodig hebt om uw winkel of evenement er professioneel uit te laten zien. Onze plastic etalagepoppen zijn ook een uitstekende keuze voor fotoshoots en filmproducties. Ze kunnen worden gebruikt om kleding, sieraden en andere accessoires op een professionele manier te presenteren en zijn een must-have voor elke fotoshoot of filmproductie.

Bekijk onze selectie in etalagepoppen, bustes en torso’s

Naast onze selectie van plastic torso's, hoofden, kontjes, benen, armen en etalagepoppen in zowel zwart als wit, hebben we nog andere opties. Zo heeft Gruppo Corso een rijk assortiment aan bustes en torso's. Daarnaast biedt Gruppo Corso ook een rijk assortiment aan etalagepoppen. Zoekt u nog meer producten voor uw winkel? Wij beschikken ook over een diverse selectie aan kledingrekken en kledinghangers of bekijk onze selectie in winkelinrichting om zo de best mogelijk winkel te creëren.

Bestel nu je Plastic Etalagepoppen, bustes en torso’s!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige plastic torso's, hoofden, kontjes, benen, armen en etalagepoppen, dan bent u bij Gruppo Corso aan het juiste adres. Onze collectie is van topkwaliteit en is ontworpen om aan al uw etalage- en presentatiebehoefte te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een professionele etalage en presentatie.

Bekijk ook ons volledige assortiment bustes & torso's!

You can select 5 products only