• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Hoe komt het dat de garantie zo lang is?
Met de spots werken we alleen met Philips Europe dus dat is nog zwaardere kwaliteit als Philips Azie productie van de armaturen is in Nederland / de rails en koppelstukken zijn van het allerduurste merk 'Global' dit doen we om storingen te voorkomen.garantie 3 jaar. Levensverwachting uiteraard veel langer.

Hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?
Wij krijgen 500 lampen per week binnen die moeten we ook weer snel verkopen anders krijgen we meer binnen als dat we kunnen financieren.

Hoeveel voorraad hebben jullie?
Wij hebben altijd 3000 spots op voorraad.

Hoeveel lampen heb ik nodig?
Bij een muur van 10 meter is 8 meter rails en 8 spots voldoende. Afstand tot de muur: 110 cm, niet verder weg anders kijken de klanten in de lampen en die zijn fel.
Als u een winkel heeft van 100m2 dus 6 meter breed en 16 meter diep:
10 meter links
10 meter rechts
4 meter voor
4 meter achter
dus 28 meter rails en 28 spots
*offerte in gas.........2800 euro all in
*offerte in led..........3500 euro all in

Wat zal ik nemen gas of led?
Gaslampen zijn in aanschaf goedkoper. De binnenlamp gaat 7000 uur mee, die kunt u erna kopen voor 15 euro per lamp. Led lampen zijn zuiniger * 25 euro per spot per jaar winkeltijden en gaan nog langer mee. Led lampen hebben geen binnenlamp maar een chip levensverwachting 50.000 uur!

Wat zou ik moeten doen voor het beste resultaat?
Alle oude lampen wegdoen, rails langs de muren en de etalage. Langs de muren spots naar de muur en in het midden spots naar beneden
Nadeel: kost geld / investering
Voordeel:
*In de etalage is duidelijk zichtbaar dat u open bent.
*Producten worden goed getoond.
*Klanten lopen in een sfeervolle winkel met prettig licht.
*Met deze nieuwe lampen heeft u geen risico op kortsluiting.
*Stroomkosten laag
*Het is dus te vergelijken met het kopen van een nieuwe mooie zuinige auto. Kost geld maar is wel mooi en luxe.

Kunnen jullie ze ook ophangen?
Ja,wij kunnen dat tegen kostprijs via onze electricien. Dat kost 40 euro per uur. De electricien,stuurt dan de factuur naar u. We weten niet hoe lang het duurt ivm reistijd, prijs is dus op nacalculatie. Vraag gerust voor een richtprijs. Onze electricien is heel goed en heet www.vaneijkelektra.nl. Onze electricien heeft ook alle lampen in onze showroom van 10.000m2 opgehangen.

Kan ik ze zien?
Ja hoor, u bent van harte welkom in onze showroom van 10.000m2. U kunt binnenlopen zonder afspraak en iedereen is welkom!

Lees meer
1 - 24 of 77
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 77
Van hoog naar laag sorteren

LED

Led railverlichting

Wilt je een strakke inrichting in je huis? Ga dan voor led railverlichting! De led railverlichting komt in verschillende kleuren, groottes en aantal spots. Zo is er altijd een led railsysteem die in jouw ruimte en interieur past. Als je bij Gruppo Corso led railverlichting aanschaft krijg je zowel de led spots als de rail. Daarnaast zijn de led railsystemen van hoge kwaliteit. Gruppo Corso gebruikt alleen de koppelstukken voor de led railverlichting van het merk ‘Global’. Global is het beste merk in koppelstukken en zorgt ervoor dat er geen storingen plaatsvinden en de verlichting lang meegaat. Door het gebruik van led spots in de led railverlichting is het energieverbruik laag. Benieuwd waar je een led railsysteem het beste kunt ophangen? Kijk snel verder!

Wanneer led railverlichting?

Een led railsysteem is vooral geschikt voor plekken waar je dingen wilt accentueren, zoals een prachtig schilderij, een etalage of een mooie fotowand. Zo kun je je prachtige etalagepoppen naar voren laten komen in je winkel. Een led railsysteem kun je bevestigen aan de muur of aan het plafond. Als je het led railsysteem aan de muur hangt, moet je ervoor zorgen dat de spots langs de muur gericht zijn en als je het aan het plafond hangt, richt je de spots naar beneden. Hang je de led railverlichting liever niet zelf op? Wij hangen het graag voor je op!

Op zoek naar andere verlichting?

Heb je led railverlichting uitgekozen, maar ben je nog op zoek naar andere verlichting? Dan ben je bij Corso Gruppo aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment verlichting. Zo hebben we led inbouwspots, led panelen, wandverlichting en nog veel meer! Daarnaast kun je in onze webshop ook andere producten vinden, zoals toonbanken en winkelinrichting. Bestel snel via onze website of neem een kijkje in onze showroom van 10.000 m².

Buiten deze handige winkelinrichting producten kunt u bij ons nog veel meer producten vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkelverlichting rail.

You can select 5 products only