• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 96
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 96
Van hoog naar laag sorteren

Railverlichting voor thuis en horeca

Bekijk ook ons volledige assortiment winkelverlichting!

Railspots zwart verlichting voor uw restaurant

Met de railspots zwart verlichting van Gruppo Corso kunt een leuk sfeertje creëren in uw restaurant. Daarnaast kunt u met de railspots zwart verlichting uw producten beter etaleren als u deze in uw restaurant verkoopt. Goede verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel voor de marketing en uitstraling van uw restaurant. U kunt met de railspots zwart verlichting producten uitlichten en daarnaast kunt een sfeer creëren waardoor klanten een leuke tijd kunnen beleven in uw restaurant. Ook kunt u door middel van de railspots zwart verlichting uw restaurant een luxere uitstraling geven.

Railspots zwart hebben ledverlichting

De railspots zwart dat Gruppo Corso aanbiedt hebben allemaal ledverlichting. Ledverlichting in de horeca is erg gewild. Dat is niet gek omdat. Met ledverlichting heeft u namelijk ontzettend veel mogelijkheden. In de horeca is het namelijk belangrijk dat uw klanten zich comfortabel voelen. Met super fel licht gaat dat moeilijk. Met ledverlichting heeft u meestal de mogelijkheid om de kleuren en licht intensiteit aan te passen waardoor u een leuk ambiance kan creëren voor uw klanten. Daarnaast heeft railspots zwart ledverlichting andere voordelen zoals:

 • Verbruikt minder energie dan halogeenlampen
 • Veilige lampen
 • Meer branduren
 • Ziet er modern uit
 • En gemakkelijk toe te passen

Zoals u kunt zien brengen de railspots zwart ledverlichting veel voordelen met zich mee. De railspots zwart verlichting van Gruppo Corso zijn niet alleen toepasbaar in de horeca. U kunt deze ook in uw woning plaatsen. Zo kunt een leuk sfeertje creëren bij u thuis.

Op zoek naar andere winkelinrichting artikelen?

Bent u op zoek naar andere winkelinrichting artikelen zoals bijvoorbeeld toonbanken, etalagepoppen, winkelinrichting of kledingrekken. Bekijk onze website dan verder. Gruppo Corso heeft een groot assortiment aan winkelinrichting artikelen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. U kunt hier terecht voor inspiratie, uw vragen en voor advies.

You can select 5 products only