Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 5 of 5
Van hoog naar laag sorteren

Paskamer verlichting / overige

Paskamer verlichting

Voor paskamer verlichting hebt u subtiele lampen nodig. De juiste paskamer verlichting is namelijk niet enorm fel, maar kan tegelijkertijd ook niet te weinig licht uitstralen. De juiste paskamer verlichting laat uw kleding er extra goed uitzien als uw klanten dit dragen. Bij Gruppo Corso bestelt u daarom de beste paskamer verlichting voor uw kledingwinkel. Wij hebben voor u een paar uitstekende spots waarmee u het passen van kleding een extra cachet geeft. Hierdoor komt de kleding er bij uw klanten extra goed uit waardoor zij over zullen gaan op conversie. Voorbeelden van enkele soorten paskamer verlichting die u bij ons online kan vinden, zijn:

  • High Bay led lamp 200W 33 cm (spot)
  • High Bay led lamp 150W 30 cm (spot)
  • High Bay led lamp 100W 26 cm (spot)
  • Led lampen voor wandmontage (verkrijgbaar in drie verschillende designs

Juist plaatsen van de paskamer verlichting

De kunst bij paskamer verlichting is het plaatsen hiervan. Een spot op de juiste afstand en vanuit de goede hoek gericht op de paskamer, zorgt voor een ultieme beleving bij uw klanten. Ook een wandlamp kan een sfeervol, diffuus licht uitstralen waardoor de kleding goed uit de verf komt. Wilt u tips over het juist plaatsen van de paskamer verlichting? Laat het ons weten en wij helpen u met handige adviezen.

Advies van Gruppo Corso over paskamer verlichting

Iedere werkdag zijn wij bereikbaar om u te helpen met vragen/opmerkingen over producten en diensten. Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39 of stuur ons een mail via de site. Maar voor een goede inrichting van de paskamer verlichting is het natuurlijk het makkelijkst als u ons bezoekt. Onze showroom ligt direct aan de A2, aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Naast uitstekende paskamer verlichting bieden wij nog tienduizenden artikelen voor uw winkelinrichting. Denk hierbij aan kledinghangers, etalagepoppen en nog veel meer! Gruppo Corso is uw specialist in paskamer verlichting en alles voor de juiste inrichting van uw onderneming.

You can select 5 products only