• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Veel gestelde vragen...:

Wat is de plek voor deze lampen?

Deze led lampen zijn bedoeld voor in het midden van de winkel.

Hoeveel heb ik er nodig?

Bijvoorbeeld in een winkel van 100m2, 16 meter diep, 8 meter breed, advieseren we 5 van deze lampen langs de muren. 10 Meter rails links (1 meter van de muur af) 10 meter rails rechts (1 meter van de muur af) aangezien ze vrij kostbaar zijn kunt u er ook eerst 2 nemen en later meer.

Wat voor kleur geven deze lampen?

Warm licht.

Waarom zou ik geen goedkopere midden lampen nemen?

Dat begrijpen we in een winkel staan de lampen veel langer aan en is duurzaamheid dus erg belangrijk en deze geven mooier licht.

Lees meer
1 - 8 of 8
Van hoog naar laag sorteren
1 - 8 of 8
Van hoog naar laag sorteren

Midden verlichting

Midden verlichting

Midden verlichting is het centrale element van winkelverlichting in uw winkel. De midden verlichting van uw pand biedt uw klanten een sfeervol en warm centrum dat extra uitnodigend aandoet. Deze midden verlichting is dan ook altijd warm van kleur en geven daardoor een extra behaaglijk gevoel af. Wij hebben bij Gruppo Corso de ideale midden verlichting voor uw winkel beschikbaar in ons assortiment. Denk daarbij aan midden verlichting als:

 • Philips Orbit40 lamp
  De Orbit40 lamp is een brede spot met een kap die maar liefst 42,5 cm breed is. Deze verspreid een warme gloed door uw winkel. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit van deze lamp. Hierop geven wij maar liefst 3 jaar garantie!
 • Philips Orbit65 lamp
  De fantastische 3-jaarsgarantie krijgt u van ons ook bij de Orbit65 lamp. Deze midden verlichting is in principe hetzelfde model als de Orbit40, maar heeft een sterkere lamp en is breder van formaat (65 cm). Met deze midden verlichting verlicht u een groter oppvervlak.
 • Halogeen sfeerlamp
  De Halogeen Sfeerlamp in ons assortiment is een unieke midden verlichting. Aan het rechthoekige frame zitten maar liefst vier sterke halogeenlampen gemonteerd die een heerlijke warmte voor een gezellige koopavond uitstralen. Momenteel is deze midden verlichting in de uitverkoop en hebben we er circa 150 op voorraad!

Naast de fantastische kwaliteit van de midden verlichting uit ons assortiment, is het ook mogelijk om extra korting te bedingen. Bij bestellingen boven de vijf Orbit-lampen kunt u bijvoorbeeld staffelkorting krijgen van ons. Neem hiervoor contact op met Gruppo Corso.

Service van Gruppo Corso

Iedere werkdag staan wij voor u klaar om te helpen met uw vragen. Wilt u bijvoorbeeld advies over midden verlichting? Of hebt u een vraag over staffelkorting van midden verlichting? Bel ons dan op 0346 76 40 39 of mail via de site. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Bezoek tijdens deze uren ook onze fantastische showroom aan Merwedeweg 6a in Breukelen. Bekijk ook onze andere artikelen, zoals toonbanken of etalagepoppen!

You can select 5 products only