Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Grote loodslampen XXL led van Phillips Deze grote led lampen zijn zeer geschikt voor in een loods / magazijn of grote winkel. Ze hebben een levensduur van 50.000 lichturen. Op deze lampen zit maar liefst 3 jaar garantie!
Lees meer
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren
1 - 1 of 1
Van hoog naar laag sorteren

Loods lampen

Loods lampen

Topkwaliteit loods lampen halt bij bij Gruppo Corso. Speciaal hebben wij voor u fantastische loods lampen in ons assortiment opgenomen. Met deze loods lampen verlicht u hoge en enorme ruimtes met gemak. Loods lampen zijn daarmee niet alleen geschikt voor de loods, maar ook voor boerderijen en andere grote fabrieksruimtes zijn de loods lampen in ons assortiment ideaal. Om ervoor te zorgen dat u deze loods lampen langdurig kan gebruiken, zijn de extra grote led lampen van het kwaliteitsmerk Philips. De loods lampen in ons assortiment hebben maar liefst 50.000 branduren en u krijgt hierbij daarom ook een garantie van drie jaar! U bestelt bij ons loods lampen in de volgende maten:

  • High Bay led lamp 100W 26 cm
  • High Bay led lamp 150W 30 cm
  • High Bay led lamp 200W 33 cm

Waarom loods lampen?

Loods lampen van Gruppo Corso zijn een relatief goedkope investering om enorme ruimtes te verlichtingen. De loods lampen hebben bovendien een sterke aluminium kap waardoor deze goed bestand zijn tegen hitte. Tegelijkertijd zijn de loods lampen door het gebruikte materiaal relatief licht van gewicht, wat natuurlijk goed van pas komt tijdens het ophangen van deze fantastische verlichting. Door de breedte van de lampen (respectievelijk tussen de 26 en 33 cm) kunnen ze een enorm gedeelte van een groot oppervlak verlichten. Hierdoor zijn slechts een paar investeringen in de verlichting nodig voor uw bedrijf.

Service bij bestelling

Bij Gruppo Corso zorgen wij ervoor dat deze lampen zorgvuldig bij u thuis of uw bedrijf worden bezorgd. Om de lampen zorgvuldig bij u thuis te brengen, vragen wij om een levertijd van 8 dagen. Wilt u meer weten over deze artikelen uit ons assortiment, dan helpen wij u daar graag mee. Bel ons tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39, stuur een bericht via onze site of bezoek ons. In onze showroom en opslagplaats in Breukelen vindt u alle artikelen die u nodig hebt voor de inrichting van uw bedrijf. Gruppo Corso biedt u daarnaast een uitstekende service, goede kwaliteit en fantastisch scherpe prijzen: loods lampen bestelt u bij ons online. Bekijk al onze winkelverlichting, wij bieden u ook bijvoorbeeld spots.

You can select 5 products only