• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Ons assortiment bestaat uit mooie wijnrekken. Al deze wijnrekken zijn van de hoogste kwaliteit met de juiste pasvorm. Wij hebben de grootste voorraad van de wereld met minimaal 15.000(!) stuks op voorraad in nieuwe en gebruikte poppen. U heeft de grootste keuze die mogelijk is, onze prijzen zijn 50% t/m 90% lager dan de normale prijs.

Lees meer
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Wijnrekken

Wijnrekken

Een wijnrek kopen om uw wijnassortiment compleet te maken? Gruppo Corso biedt de mooiste wijnrekken aan met een prijs op aanvraag. Richt dus uw ideale wijnrek in en profiteer van de scherpe prijzen. Van een mooie en goede wijn moet u genieten. Een goede wijn verdient ook een mooie rustplek. Zo dachten wij van Gruppo Corso ook. Wij bieden de mooiste en elegantste wijnrekken aan voor een mooie pijs. De wijnen liggen mooi voor u klaar en u kunt kiezen welke wijn geschikt is voor de avond. Het is een praktische en mooie plek als opbergruimte. Een wijnrek kopen hoeft niet vervelend te zijn, kies iets moois wat erg aansluit bij het interieur.

Wijnrek kopen bij Gruppo Corso

Een wijnrek kopen bij Gruppo Corso heeft velen voordelen. Een wijnrek kopen hoeft bij ons niet duur te zijn, wij hanteren een lage prijzen. Buiten dat kiezen échte wijnkenners ervoor om het liefst hun wijn liggend te bewaren. Dit is ook het geval wanneer je een wijnrek koopt bij Gruppo Corso. Deze wijnrekken kunt u op verschillende locaties plaatsen. Kijk dus even waar het bij u thuis het beste uitkomt. Een wijnrek kopen hoeft niet erg te zijn, het kan een erg mooie aanvulling zijn aan het interieur. Het kan een erg klassieke look geven aan uw interieur. Ook in een moderne omgeving kan het zeker een aanrader zijn. Een wijnrek kopen is dus zeker een aanrader.Niet alleen een wijnrek kopen

Een wijnrek kopen is niet het enige wat u bij Gruppo Corso kan. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van categorie producten die wij aanbieden. Kijk dus gerust even rond op onze site.

Een wijnrek kopen kan dus mooi aansluiten bij uw interieur en zelfs een mooie toevoeging zijn. Bij een mooi design kunt u zeker bij Gruppo Corso terecht. Ook is het voorzien van een verstelbaar systeem. Verder is de luchtvochtigheid in uw kelder ook geen probleem, het stalen frame is behandeld met epoxy om roestvorming te voorkomen.

Wijnrek kopen bij Gruppo Corso

Een wijnrek kopen bij Gruppo Corso? Of heeft u nog verdere vragen over bepaalde producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u altijd een passend en deskundig advies op maat. Ook is het de moeite waard om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Hier vindt u bijvoorbeeld meer dan 15.000 etalagepoppen. De grootste voorraad van Europa! Uiteraard staat er een bakje koffie voor u klaar. Kom dus gerust langs.

You can select 5 products only