• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 14 of 14
Van hoog naar laag sorteren
1 - 14 of 14
Van hoog naar laag sorteren

Afzetpalen

Houdt meer orde in uw winkel met afzetpalen

Bent u op zoek naar een manier hoe u meer orde kunt houden in uw winkel? Met de afzetpalen van Gruppo Corso kunt meer orde creëren in uw winkel. U vindt bij Gruppo Corso afzetpalen vanaf € 49,95. Veel winkeliers gebruiken afzetpalen bij de kassa om zo de orde te houden. Zo is het duidelijk voor uw klanten wie er aan de beurt is. Zo creëert u duidelijkheid in de winkel

Afzetpalen om de corona maatregels na te leven

Zoals u weet is er sinds de COVID-19 veel verandert op onze huidige samenleving. Zo kunnen er in sommige gevallen maar een maximaal aantal personen binnen uw winkel winkelen. Met afzetpalen zorgt u ervoor dat winkeliers gefaseerd naar binnen komen. Zo kunt u de veiligheid van uw werknemers en van uw klanten beter waarborgen. Daarnaast ziet dat er beter uit dan als u helemaal geen afzetpalen zou gebruiken voor uw winkel. De afzetpalen die Gruppo Corso aanbiedt zijn beschikbaar in verschillende materialen, lengte en kleur. Zo hebben wij roestvrijstalen afzetpalen met een zwart lint en zwarte afzetpalen met een rood lint.

Op zoek naar andere winkelinrichting artikelen?

Bent u naast afzetpalen op zoek naar andere Corona preventie artikelen? Bekijk dan ons assortiment Corona preventie artikelen. Zo kunt u hier grondstickers vinden, Plexiglas toonbankschermen en scheidingswanden. Bent u meer op zoek naar winkelverlichting, toonbanken, vitrinekasten of andere winkelinterieur artikelen dan is de kans groot dat wij die ook hebben. Wilt u inspiratie op doen over hoe u uw winkel kunt inrichten? Wij nodigen u graag uit om een keer langs onze showroom te komen. Wij hebben een 10.000 m² showroom. Als u iets vindt dat u gelijk voor uw winkel wilt hebben dan kan dat. Bijna al onze artikelen hebben wij op voorraad. Wij bieden ook tweedehandse winkel interieur artikelen aan. Zo kunt u met een kleiner budget alsnog uw winkel inrichten.

You can select 5 products only