• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
Strakke toonbank gemaakt van vochtwerend MDF en afgewerkt in een zeer hoogwaardige dofglanzende 'premium' afwerking. De combinatie van het gladde materiaal en de strakke 2K afwerking is perfect in balans met het design van de toonbank. Altijd volledig gemonteerd afgeleverd, dus geen lastige bouwpakketten.
Lees meer
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren
1 - 4 of 4
Van hoog naar laag sorteren

Strak

Strakke toonbank

Een strakke toonbank van topkwaliteit en een scherpe prijs? Die bestelt u bij Gruppo Corso! Wij hebben voor uw winkel een fantastische strakke toonbank volgens prachtig design. Een strakke toonbank bestelt u bij ons in de volgende maten:

 • Breedte van 150 cm
 • Breedte van 200 cm
 • Breedte van 250 cm

Wij hebben in deze formaten twee uniek ontworpen toonbanken: MONE en MTWO. Beide modellen zijn afgewerkt met hoogglans lak. Aan de verkoopzijde beschikt u over handige legplanken en lades waarin u alle spullen die u nodig hebt goed kwijt kan. Zo’n strakke toonbank uit ons assortiment kunt u al in plusminus vijf werkdagen bij u in de onderneming hebben staan!

Waarom een strakke toonbank?

Een houten toonbank is een van de centrale elementen van uw winkel. Natuurlijk zijn dat ook de etalages, de winkeldisplays en andere showelementen in uw onderneming. Maar een toonbank is de plek waar u en uw klanten samenkomen, een cruciale ontmoetingsplek voor een levendige onderneming. Met een strakke toonbank van Gruppo Corso het juiste signaal af aan uw klanten: netjes, degelijke kwaliteit en een prachtig design. Vindt u dat een strakke toonbank een te moderne uitstraling heeft voor uw winkel? Kijk dan naast een strakke toonbank ook naar onze landelijke toonbank.

Service en advies

Zoals gezegd kunnen wij u uw strakke toonbank bij u thuis of uw winkel leveren. Ook bent u altijd van harte welkom om uw strakke toonbank in onze showroom te bekijken. Hier geven wij ook handige adviezen over de indeling van uw winkel! En kunnen wij u talloze artikelen bieden op het gebied van winkelinrichting. Bezoek ons hiervoor aan Merwedeweg 6a in Breukelen, direct aan de A2. Hebt u vragen over een strakke toonbank uit ons assortiment of wilt u meer weten over onze andere diensten? Bel dan 0346 76 40 39 of mail via onze site en wij helpen u graag op weg. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook etalagepoppen, paskamers of vitrinekasten. Voor service en kwaliteit bestelt u een strakke toonbank bij Gruppo Corso.

You can select 5 products only