Onze showroom en magazijn zijn geopend voor zakelijke aankopen tijdens onze reguliere openingstijden; maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur.
Wil je liever niet langskomen, bel dan met één van onze adviseurs: +31 (0)346 76 40 39

  • Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Etalagepoppen

1 - 24 of 64
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 64
Van hoog naar laag sorteren

Etalagepoppen

De grootste mannequin sale van Europa

Gruppo Corso is met de grootste mannequin sale van Europa naar Nederland toegekomen. Gruppo Corso is al jaren lang de grootste leverancier van paspoppen en manneuquins in heel Europa en op dit moment wordt er met kortingen gegooid.

Gebruik een paspop of mannequin op verschillende manieren. Trek uw paspop kleren aan of laat ze uw product vasthouden. De mogelijkheden van mannequins zijn enorm.

Het assortiment van Gruppo corso bestaat uit ons eigen merk Gruppo Corso en verschillende andere zeer exclussieve mannequins. Uiteraard zijn al onze producten van uitstekende kwaliteit. Bij ons heeft u de grootste keuze in nieuwe en gebruikte paspoppen. Vandaar dat wij de mannequin sale in het leven hebben geroepen. Bekijk de complete sale van Gruppo Corso snel.

De mannequin sale | Enorm hoge kortingen

Als of Gruppo Corso nog niet voordelig genoeg was in het aanbod van paspoppen, vitrinekasten, kassa’s en andere producten voor uw winkelinrichting. De kortingen die worden gegeven in de mannequin sale zijn niet meer normaal!

Ongeloofelijk hoge kortingen van 50% tot wel 90% over de normale prijzen worden zomaar weggegeven. Kan het dan nog goedkoper als in de mannequin sale? Jazeker! Bij Gruppo Corso kunt u ook paspoppen tweedehands aanschaffen. Een paspop uit onze sale verkeerd meestal in uitstekende staat en zullen een prachtige toevoeging zijn voor uw winkelinrichting.

U vindt de mannequin sale in onze enorme winkel van 10.000 vierkante meter gelegen langs de A2 tussen Amsterdam en Utrecht bij Breukelen. U kunt gerust langskomen om uw eigen mannequin collectie samen te stellen in onze enorme mannequin sale!

Gruppo Corso is meer dan de mannequin sale!

Gruppo Corso staat niet alleen om zijn mannequin sale bekend in Europa. Wij zijn er voor uw gehele winkelinrichting. Dus ook voor al uw vitrinekasten en voor uw ideale toonbank. Uw mannequins haalt u natuurlijk in de mannequin sale! Wees er echter wel snel bij, want de mannequin sale gaat snel!

You can select 5 products only