Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Visual LED Display

LED display van Sharp

Vind hier uw nieuwe LED display van Sharp. Gruppo Corso werkt nauw samen met Sharp en bieden u daardoor altijd een fantastisch LED display van hoge kwaliteit met uitstekende garanties. Bij aanschaf van een LED display van Sharp bij Gruppo Corso maakt u bijvoorbeeld gebruik van:

  • De gespecialiseerde helpdesk van Sharp
  • De uitstekende garantie op een LED display
  • En de goede informatievoorziening van uw dealer Gruppo Corso

Omdat wij een officiële dealer zijn van Sharp weet u zeker dat u via ons altijd een betrouwbare keuze maakt voor uw nieuwe LED display. Met een LED display van Sharp kunt u bovendien alle kanten op.

De voordelen van een LED display voor uw bedrijf

Een LED display is een fantastische manier om uw bedrijf te presenteren op verschillende manieren. Een LED display is een uitstekend middel om hiermee bedrijfspresentaties te geven aan klanten, ideeën te pitchen aan collega’s, actuele informatie te laten zien die voor uw werknemers relevant zijn of om aan anderen te laten zien hoe u er als bedrijf voor staat. Tevens is een LED display ook prima in te zetten bij de receptie om binnenkomende mensen een mooie reclamepresentatie van uw bedrijf te geven. Ook op andere plaatsen is een LED display een prima manier om reclame te maken. Door een LED display kiest u zelf op ieder moment welke reclame-uiting of informatie u aan potentiële klanten wil laten zien. U informeert het publiek daardoor op de snelst mogelijke manier.

Meer informatie over een LED display

Wilt u een display via Gruppo Corso aanschaffen, dan laat het ons weten. Wij geven u betrouwbare informatie over kassa´s en beveiliging. deze fantastische displays. Voor vragen zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op 0346 76 40 39. Een bericht achterlaten via onze site kan ook: wij reageren zo snel mogelijk. Om alles in het echt te zien en te testen bezoekt u onze showroom in het centraal gelegen Breukelen, aan Merwedeweg 6a direct aan de A2. Naast de displays uit ons assortiment vindt u hier het complete aanbod van Gruppo Corso, uw specialist in winkelinrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toonbanken en etalagepoppen.

You can select 5 products only