• Onze locatie

  Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen

  Routebeschrijving
 • Stuur ons een bericht

 • Neem direct contact op

 • Volg ons op socialmedia

Beveiliging

1 - 24 of 71
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 71
Van hoog naar laag sorteren

Beveiliging

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging anno 2016 haalt u bij Gruppo Corso. Wij verzorgen een compleet assortiment waarmee u uw winkel optimaal beveiligt tegen diefstal en inbraak. In onze online winkel vindt u een breed aanbod aan tientallen verschillende middelen voor de beste winkelbeveiliging. Zo bestelt u bij ons makkelijk en snel de volgende spullen voor winkelbeveiliging online:

 • Artikelbeveiliging
  Denk bijvoorbeeld aan detectiepoorten, beveiligingsstickers en –labels, ontkoppelaars en deactivatoren. Geen product gaat meer ongemerkt de deur uit met deze winkelbeveiliging voor artikelen.
 • Winkelbeveiliging
  Maar niet alles wat aan producten de winkel naar buitengaat, ook wie er binnenkomen en uitgaan houdt u perfect in de gaten door Gruppo Corso. In de collectie ‘winkelbeveiliging’ vindt u al onze camera’s, camerasystemen, beveiligingsspiegels en handige dummycamera’s voor afschrikwekkend effect.
 • Klantentellers
  Met de klantentellers slaat u twee vliegen in één klap. U stelt door klantentellers de winkelbeveiliging goed af op uw onderneming. U weet wat er ongeveer aan publiek binnen is waar eventuele beveiligingsmensen rekening mee kunnen houden. Ook in geval van nood (brand e.d.) is dit een handig onderdeel van uw winkelbeveiliging. Maar tegelijkertijd levert deze winkelbeveiliging u bruikbare informatie op over het koopgedrag van uw klanten. Laat de klantenteller bijvoorbeeld zien dat er ontzettend veel mensen binnen zijn geweest, maar is de omzet laag? Dan ziet u dat u veel kijkers hebt die potentieel iets willen kopen, maar niet genoeg overtuigd worden om over te gaan tot conversie. Oftewel: nuttige informatie voor het commerciële gedeelte.
 • Overige camera's
  Om uw winkelbeveiliging uit te breiden, hebben wij nog meer camera’s in ons assortiment voor u klaarliggen. Zo kunt u het winkelbeveiliging systeem optimaliseren.
 • Kluizen
  Waardevolle spullen van werknemers, uzelf en/of het bedrijf beschermt u perfect met de kluizen in ons assortiment. Dankzij deze winkelbeveiliging stelt u cash omzetten veilig en beschermt u ook de spullen van uzelf en het personeel.

Wilt u meer weten over de winkelbeveiliging, of over kassa´s en beveiliging van Gruppo Corso, laat het ons weten en we helpen u op weg. Bel 0346 76 40 39 of laat een bericht achter via de site en we reageren zo snel mogelijk. Of bezoek onze fantastische showroom, met een groot assortiment winkelverlichting en paspoppen, aan Merwedeweg 6A in Breukelen.

You can select 5 products only