5x Etalage inspiratie voor Valentijn

donderdag 28 januari 2016 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Etalagepoppen en etalages kunnen op verschillende manieren gepresenteerd en ingericht worden. Maar als je echt wilt opvallen dan dien je er iets speciaals van te maken. Er zijn een aantal momenten per jaar waarop je helemaal los kunt gaan: Valentijnsdag is zo’n moment. De onderstaande etalages zijn echte blikvangers! We hopen dat we je met deze voorbeelden kunnen inspireren om met Valentijn flink uit te pakken.

Leuke valentijns etalages

Een post-it bord in de etalage met lieve persoonlijke boodschappen trekt zeker de aandacht van voorbijgangers. Iedereen is nieuwsgierig naar persoonlijke berichten en gevoelens van anderen. En wie weet hangt er wel een bericht gericht aan jou!

Grappige valentijns etalage

Een gewaagde Valentijnsetalage van het schoenenmerk Lavin – een perfecte manier om de fantasie van je  publiek te prikkelen. Deze gepassioneerde etalagepoppen zorgen er voor dat niemand aan je winkel voorbij loopt. 

Mooie valentijns etalage

American Apparel zet  in deze etalage opvallende lichtgevende liefdespijlen in. De pijlen zijn gericht op de paspop en zorgen dat de blik van de voorbijganger  valt op de prachtige rode Valentijnsoutfit! 

Valentijsetalages

Deze etalage van het merk Miu Miu is een schot in de roos: het bord valt op, de uitstraling is romantisch en je hoeft niet verder te zoeken naar een mooi cadeau voor je lief.  

luxueus en romantische etalage voor valentijn

Een wolk van een etalage van de Canadese winkelketen Holt Renfrew! Een luxueus en romantisch tafereel waar je naar blijft kijken. Waarom kan de man niet bij zijn geliefde komen? En waarom zie je een vliegtuig op de achtergrond? Zullen ze ooit herenigd worden?

You can select 5 products only