• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Onze 10.000m² showroom
Merwedeweg 6a
  3621 LR Breukelen
Kom langs, een afspraak maken is niet nodig! Of bestel alles hier online!
1 - 24 of 73
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 of 73
Van hoog naar laag sorteren

Praktische horeca verlichting

Verlichting voor horeca

Heeft u praktische verlichting voor horeca nodig? Wij bij Gruppo Corso hebben +100 verschillende soorten verlichtingen en afmetingen! Zo vindt u al Craft horeca verlichting voor €49,95. Dit zijn leuke, sfeervolle lampen die u bijvoorbeeld boven de bar kunt hangen! Wanneer u een ruimte heeft gekocht of gehuurd om uw eigen horecagelegenheid te beginnen, komt er veel bij kijken! Ook verlichting is erg belangrijk bij de inrichting van uw bar, restaurant, hotel, et cetera.

Soorten verlichting voor horeca

Verlichting voor horeca is dus een belangrijk onderdeel in de ruimte. Wij hebben daarom veel verschillende soorten spotjes beschikbaar. Wanneer u een industriële look wilt creëren in uw ruimte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Arrow horeca verlichting. De verlichting voor horeca bepaalt vaak de hele sfeer in een ruimte. Wij hebben verschillende soorten lampen, maar ook verschillende soorten afmetingen beschikbaar. Wij hebben bijvoorbeeld een rails beschikbaar van 10 meter, maar ook van 500 meter. Wij willen bereiken dat alle soorten horecagelegenheden hun gewenste verlichting kunnen bestellen. Of u nu een kleine bar hebt geopend, of de receptie van een hotel gaat verbouwen, u kunt bij ons terecht!

Praktische verlichting voor horeca bestellen

Praktische verlichting voor de horeca bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. U kunt eenvoudig de gewenste soort lamp en afmeting rails kiezen in onze webshop. Wanneer het gewenste artikel op voorraad is zit er gemiddeld 1-3 werkdagen levertijd op. Heeft u nog niet precies bedacht wat voor soort lampen er aan de verlichting voor uw horecagelegenheid moet komen? Dan kunt u ook langskomen in onze showroom! Wij hebben een grote showroom langs de A2, midden in het land! Wij hebben hier veel soorten verlichting voor horeca uithangen, zodat u het eerst in het echt kan bewonderen. Hopelijk wordt de beslissing dan iets makkelijker gemaakt.

Naast verlichting voor de horeca kunt u bij ons bijvoorbeeld ook toonbanken bestellen. Wel zo handig, als klanten willen afrekenen!

You can select 5 products only