• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Tweedehands paspop duurzame en prijsbewuste keuze

donderdag 28 januari 2016 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je voor kwaliteit gaan maar is je budget niet toereikend voor nieuwe exclusieve paspoppen? Dan is de keuze voor kwalitatieve tweedehands paspoppen zeker het overwegen waard. Wat veel mensen niet beseffen is dat je naast de kwaliteit die je voor een mooie prijs in huis haalt je ook bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Meer weten over de voordelen? Lees dan snel verder!

Tweedehands en toch zo goed als nieuw

Gruppo Corso beschikt over tweedehands etalagepoppen van de hoogste kwaliteit en biedt ze in een uitstekende conditie te koop aan. Bij tweedehands denk je misschien snel aan oud en beschadigd, maar het tegenovergestelde is het geval. Net als de modetrends snel wisselen, veranderen grote winkelketens ook regelmatig  hun paspoppencollectie. Niet omdat de materialen beschadigd zijn of omdat er onderdelen missen, maar gewoon omdat de paspoppen niet passen bij de nieuwste trends. Paspoppen in een glanzende kleur kunnen bijvoorbeeld een aantal seizoenen populair zijn, maar dan verandert de trend en zijn doorzichtige etalagepoppen opeens helemaal hot. Hierdoor komen heel veel collecties van grote winkelketens bij ons terecht. Gruppo Corso geeft de kwalitatieve poppen een tweede leven door ze tweedehands aan te bieden: hierdoor kun je beschikken over hoogwaardige paspoppen voor een aantrekkelijke prijs.

Tweedehands paspoppen onderdeel duurzaam beleid

Wellicht heb je al voor een duurzaam beleid gekozen door plastic winkeltasjes te verbannen. Maar ben je je ook bewust van het negatieve effect van paspoppen op het milieu? Vaak zijn de paspoppen gemaakt van glasvezel of schuimplastic en bestaat hun basismateriaal uit glas of metaal. Al deze materialen zijn niet biologisch afbreekbaar en daarmee schadelijk voor het milieu. De keuze om tweedehands paspoppen te kopen is dus een logische als je een duurzamer beleid wilt voeren. En als je je paspoppen wilt vervangen omdat ze niet meer passen bij de laatste trends dan is ze opnieuw tweedehands aanbieden een betere en groenere optie dan te kiezen voor vernietiging. Zijn de etalagepoppen ernstig beschadigd of missen er onderdelen? Dan zijn er altijd wel mensen of bedrijven die je er blij mee kunt maken. Denk aan kunstenaars die er kunstwerken of meubels van maken of kleine vintage winkeltjes.

Benieuwd naar de tweedehands etalagefiguren van Gruppo Corso? Bekijk de collectie online of bezoek onze showroom van 10.000 m2 in Breukelen.

You can select 5 products only