• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Met een Rootstein mannequin haal je een echte ‘ster’ in huis

donderdag 2 juni 2016 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Rootstein mannequins zijn de ‘supermodellen’ in de etalagepoppen branche. Paspoppen van dit merk zie je meestal in de etalages van exclusieve kledingwinkels. De Rootstein mannequins zijn prachtig om te zien omdat ze zijn gemodelleerd naar echte supermodellen en celebrities. Denk hierbij aan Twiggy, Kate moss, Joan Collins, Karen Mulder en Cher. Ook nu nog wordt de collectie gebaseerd op supermodellen. Met Rootstein mannequins haal je dus een echte ‘ster’ in huis! Wat maakt deze poppen zo bijzonder?

Rootstein staat voor professionaliteit, exclusiviteit en kwaliteit

Professionele catwalk modellen staan in het centrum van de aandacht tijdens een modeshow. Ze zijn de sterren van de avond en stelen de show met hun prachtige outfits. Een onaantrekkelijk model kan de aandacht afleiden van de kleding, net als een onervaren model de show kan verstoren omdat hij of zij het ‘catwalk loopje’ nog niet perfect beheerst. Hetzelfde geldt voor onaantrekkelijke paspoppen in onnatuurlijke poses. Je wilt ‘eye catchers’ die de aandacht van het winkelend publiek trekken en vasthouden. En wat trekt meer de aandacht dan een prachtige etalagepop die sprekend lijkt op een echt model of een bekende acteur?Exclusieve Rootstein etalagepoppen

Rootstein etalagepoppen: een uniek fabricageproces

Fabricageproces Rootstein etalagepoppenHet fabricageproces is uniek en de paspoppen zijn meestal handgemaakt. Stukjes klei worden op een levensgroot raster in de vorm van een lichaam geplaatst. Vervolgens wordt het lichaam van klei door beeldhouwers gevormd naar het lichaam van het model. Er wordt net zolang bijgeschaafd totdat er een exacte replica is ontstaan van de persoon die model staat.

 

 

Voor een scherpe prijs een topmerk in huis

De prijs van een gloednieuwe Rootstein paspop kan wel oplopen tot maximaal 1.500 euro. Als dit buiten je budget valt kun je altijd een kijkje nemen bij onze tweedehands Rootstein etalagepoppen. Je haalt daar voor een scherpe prijs de exclusiviteit en kwaliteit mee in huis die je etalage een unieke uitstraling zullen geven.

You can select 5 products only