• Onze locatie

    Merwedeweg 6a
    3621 LR Breukelen

    Routebeschrijving
  • Stuur ons een bericht

  • Neem direct contact op

  • Volg ons op socialmedia

Eenvoudig uw etalage Kerst-klaar: 3 slimme tips

woensdag 11 maart 2020 | Geschatte leestijd: 3 minuten

 

De tijd vliegt; voor je het weet komen de feestdagen er weer aan. Tussen Sinterklaas en Kerst zit maar weinig tijd en het is de drukste periode van het jaar. Sommige winkels kiezen er daarom voor om alleen de etalage in te richten voor Kerst en slaan Sinterklaas over. Andersom zie je dit minder. Toch is dit jammer; het is voor het publiek juist zo leuk om allebei de thema’s te kunnen bewonderen. En er zijn nog altijd heel veel mensen in Nederland die zowel voor Sinterklaas en Kerst cadeautjes kopen, dus je mist een kans als je een van de twee in verband met tijd- of kostenoverwegingen weg laat.  Wij geven je 5 handige tips om je etalage na Sinterklaas slim, snel en zonder al teveel kosten te maken, om te toveren tot een Kerstetalage.

1. Creatief met kerstboom en kerstverlichting

Een kerstboom hoort gewoon in een Kerstetalage, maar je kunt er zo veel meer mee dan alleen een boompje opzetten! Probeer bijvoorbeeld eens je etalagepoppen aan te kleden met mooie kersttakken. Den bijvoorbeeld aan een mooie jurk waar je accessoires die je verkoopt in hangt of een rok van kersttakken met een prachtige top en sieraden uit je collectie. Je kunt het zo gek maken als je wilt! Omdat het snel donker is in de wintermaanden zijn mooie lichtjes ook echte eye-catchers. Drapeer bijvoorbeeld kerstverlichting om een paspop gekleed in een mooie avondjurk en je etalage is klaar voor de kerst. Wedden dat iedereen komt kijken?

Het is vrij eenvoudig en betaalbaar om zelf aan de slag te gaan met kersttakken; zorg dat je genoeg kersttakken, kippengaas, ijzerdraad, en een goede tuinschaar hebt. En gebruik alle kerstaccessoires die je mooi vindt om de jurk te versieren, of hang kleine leuke producten uit je winkel in de rok.

2. Laat het sneeuwen in je etalage

Sneeuw draagt altijd bij aan de romantische kerstbeleving; iedereen hoopt dat het sneeuwt tijdens Kerst. Je kunt in je etalage dezelfde sfeer gemakkelijk oproepen door bijvoorbeeld slingers van katoenen bolletjes op te hangen. Ze zijn gemakkelijk te verkrijgen en staan ontzettend vrolijk. Hetzelfde geldt voor papieren witte slingers in mooie patronen; als je je etalage hier mee vol hangt hoef je verder eigenlijk geen kerstaccessoires meer toe te voegen. Om ruimte te besparen kun je ook gebruik maken van mooie muurstickers die je in een patroon van vallende sneeuw opplakt. Ook deze stickers zijn overal aan te komen.    

 

3. Stal mooi verpakte cadeaus uit

Verzamel allemaal dozen in verschillende formaten en pak ze mooi in met glanzend kerstpapier. Doe er mooie strikken om heen en zet je etalage er vol mee. Plaats bijvoorbeeld op de dozen je producten en je kerstetalage is klaar. Als je wilt kun je uiteraard de etalage nog gezelliger maken met een mooie boom op de achtergrond of sfeervolle kerstverlichting.

You can select 5 products only